Boligtyper vi kan levere

Vi leverer drømmeboliger i alle fasonger, varianter og størrelser. Enten du ønsker å bo som ensom konge på haugen eller i et myldrende felleskap, kan vi gjøre drømmen mulig. Vi har boligene som passer for alle.

 
   
   
   

Last ned vår idékatalog

[Filstørrelse: 4,29 mb - åpnes i nytt vindu]

Trykk på bildet over for å laste ned katalog som viser noen av de mange hustypene vi kan levere. Katalogen presenteres i samarbeid med Norsk Byggservice AS.

 

Her kan drømme deg bort med noen av våre husmodeller. Utvalget i katalogen er kun noen få av de mange hustegninger vi kan levere.


Hvis du ikke finner en type bolig i denne idékatalogen som dere faller for, tegner en av våre arkitekter drømmehuset etter egne ønsker, ideer og behov.
 

Alle utforminger er etter den nye PBL av 1. juli 2010 og med universell utforming. Vi tegner den planløsningen til boligen som passer dere best. Vi har derfor valgt å ikke
vise planløsning i katalogen. Dvs. at vi tilpasser alle planløsninger slik at dere får det som dere ønsker med antall soverom etc.
 

Vi utfører i tillegg til arkitekttegningen; byggesøknaden, prosjektering og ordner med de ansvarsretter som er nødvendige for gjennomføring av prosjektet.
 

Er det behov for utarbeidelse av garasje, boder, vinterhager etc. utfører vi gjerne også dette for dere. Ta kontakt med oss hvis du lurer på noe eller har spørsmål i forbindelse med deres
kommende boligprosjekt.
 

Lykke til!