Vi bygger drømmehus!

Flere av våre kunder har oppdaget mulighetene det ligger i å reise bygg som skiller seg litt ut i mengden. Når tomten ligger i grense med friområder gjelder det å lage en bolig som tar i bruk utsikten og gjør adkomsten til naturen enkel. Slike oppdrag liker vi!

Eneboligen i Bråvann Platå 65 i bydelen Vågsbygd i Kristiansand er oppført i en nyere byggestilt og vi har også satt opp et tilbygg med mange fine detaljer. Det spesielle som man bør legge merke til er en fortsatt noe uvanlig kledning. 

Vi tar også på mye av det innvendige arbeidet for kunden, og det er opp til byggherren om man ønsker å gjøre noe selv. Ofte ønsker kundene å komme med innspill og la oss som fagfolk gjøre jobben. I denne boligen har vi bygd en hems med håndfreste profiler. Bildet over til høyre viser en samba trapp som er bygd for å spare plass i rommet. Kunden ønsket er rom som kunne brukes som avkoplingsrom. Her er det utsikt til naturen og et av bydelens mange friområder. Tetter på naturen går det ikke an å komme.

Vakre detaljer

Bildet viser høyre side av inngangspartiet hvor en semi-levegg gir en enkelt adskillelse fra innkjørselen.

Kunden ønsket å bygge garasjen selv, men vi har speisalprodusert nummerskiltet.

Kledningen gir bygget preg av liv og glede.

Her har vi reist en pipie litt utenom det vanlige.