Referanser på arbeid vi har utført

Totalrenovering av historisk bygning

Vinteren og våren 2013 utførte vi et større renoveringsarbeid på Boen gård i Kristiansand. Ved den tradisjonsrike herregården stod vi for en omfattende restaurering av tjenesteboligen.

Les mer.

Treningssenter for hester

Vi bygger ikke bare boliger og næringsbygg. På oppdrag for Epona Ryttersenter holder vi i disse dager på å bygge det som på folkemunne kan kalles en tredemølle for hester. Bygget er reist rundt en skrittemaskin som brukes for å holde hestene i form.

Les mer.

Mange ulike typer eneboliger

Noen kunder ønsker at boligen skal skille seg litt ut i mengden. På Justneshalvøya i Kristiansand er det gitt rom for dette. Denne boligen, med utsikt tilhørende øvre prisklasse, skiller seg litt ut i mengden både på fasong, planløsning og fargekombinasjoner.

Les mer.

Stor variasjon i typer enebolig

Vår kundemasse er allsidig. Som våre referanser viser kan vi lage det aller meste. Detaljene på dette huset viser en god kombinasjon av tradisjonell og moderne tenkning. Med fin bryting og variasjon av rett og skrå vinkler fremstår huset som et moderne bolighus for en aktiv familie.

Les mer.

Spesialtilpassede løsninger

Enten reguleringsplanen krever det eller du selv har et sterkt ønske om å beholde stilen på en eldre bolig; Vi kan hjelpe deg. Stadig flere av våre kunder etterspør spesialtilpassede løsninger.

Les mer.

Bytte av tak og gavl på eldre enebolig

På oppdrag for en kunde på Grim i Kristiansand skiftet vi tak og renovert gavlveggen på en eldre bolig. Ettersom kunden ønsket å beholde det opprinnelige preget ble det valgt løsninger som krevde noe mer manuelt arbeid enn på nybygg.

Les mer.

Tomannsboliger i Lillesand

På oppdrag for Mur i Sør har vi stått for byggingen av 2 tomannsboliger på Engelshei i Lillesand. Området ligger idyllisk til, med umiddelbar nærhet både til skog og sjø. Dette nye boligfeltet ligger i bunnen av Kaldvellfjorden og med utsikt og sol store deler av dagen tror vi dette kan bli den perfekte plassen for barn å vokse opp.

Les mer.

Brygge og terrasseanlegg

På oppdrag for en hytteeier i Søgne har vi bygd ny brygge og lagt terrasse med tilhørende flotte detaljer. Området er blitt kraftig forskjønnet og med spennende grep har vi gjort livet i strandsonen lettere tilgjengelig for eierne.

Les mer.

Gjerder og støyskjerming

Mange ønsker å avgrense uteområdene sine fra innsyn og støy. Her kan du se bilder fra et oppdrag vi hadde for en kunde i Rogaland. Da bygde vi gjerder og spesiallagde dører for et terrasse- og uteområde.

Les mer.

Enebolig på Justvik

I 2011 reiste vi en flott enebolig på oppdrag for Mur i Sør. Boligen er bygd over en grunnflate på 120 kvadratmeter. Med stor boltreplass og god utsikt vil de nye eierne få en bolig som gir økt livskvalitet.

Les mer.

Vi friskmelder gamle bygninger!

Har du arvet en gammel bolig og ønsker at den skal tilfredstille dagens krav? Vi har renovert flere eldre hus og har stor kompetanse på totalrenovering.

Les mer.

Vi bygger drømmehus!

På Bråvann vest i Kristiansand kommune har vi reist og innredet en smakfull enebolig med spesialtilpassede detaljer. Tomten ligger med friområde som nærmeste nabo. Resultatet har blitt en praktfull bolig med sjeldne muligheter for rekreasjon.

Les mer.

Vinterhage / utestue

Som en del av våre tjenester tilbyr vi kunder spesialbygde vinterhager og utestuer, enten frittstående eller som en forlengelse av boligen. Vi hjelper deg gjennom hele prosessen, fra idéstadie til gjennomføring.

Les mer

Tilbygg og påbygg

Mange huseiere opplever i løpet av husets levetid at det blir for lite. Da kan løsningen være å utvide, enten ved å bygge kvist på taket eller et tilbygg på grunnplan.

Les mer om mulighetene.

 

Solliveien 2 - et hus med en historie

Les mer om huset som ble reist av oldefar til daglig leder i Eidsaa Bygg. Vi har nå renovert bygningen som ble reist på begynnelsen av 1900-tallet.

 

Eneboliger og rekkehus

Vi har bygget flere eneboliger i mange ulike stilarter.

Se flere bilder her.