Tilbygg og påbygg

Mange huseiere opplever i løpet av husets levetid at det blir for lite. Da kan løsningen være å utvide, enten ved å bygge kvist på taket eller et tilbygg på grunnplan. Som en del av våre tjenester tilbyr vi kunder spesialbygde vinterhager og utestuer, enten frittstående eller som en forlengelse av boligen. Vi hjelper deg gjennom hele prosessen, fra idéstadie til gjennomføring.

Skap deg mer plass

Vi hjelper deg å finne frem til et praktisk og pent design på ditt nye tilbygg.

Garasjer og boder

Trenger du mer plass til lagring? Vi bygger garasjer og boder. 

Gjerder og støyskjerming

Mange ønsker å avgrense uteområdene sine fra innsyn og støy. Her kan du se bilder fra et oppdrag vi hadde for en kunde i Rogaland. Da bygde vi gjerder og spesiallagde dører for et terrasse- og uteområde.